Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Με επιτυχία έγινε η δημιουργική συνάντηση το Σάββατο 19 Νοεμβρίου για την κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών

Με μεγάλη επιτυχία τα παιδιά, οι γονείς και όλοι όσοι συμμετείχαν, κατάφεραν να δημιουργήσουν με χαρά και φαντασία πολύ όμορφα στολίδια και κάρτες. Μέρος από τις δημιουργίες μας βλέπετε στο παρακάτω κολάζ.
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στο δημιουργικό αυτό Σάββατο της 19ης Νοεμβρίου και έδωσαν μια ευχάριστη εποικοδομητική εμπειρία στα παιδιά.




Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Αλλαγή Καταστατικού

Μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για αλλαγή του καταστατικού σας παρουσιάζουμε την το σχέδιο για το νέο καταστατικό το οποίο είναι τώρα στην διάθεσή σας για μελέτη και υποβολή παρατηρήσεων μέχρι της 30/11/2011.
Στην προγραμματισμένη τακτική συνέλευση του Δ.Σ. στις 7/12/2011 θα αποφασιστεί η τελική μορφή του και η απόδοσή του στον δικηγόρο για την υποβολή του στο πρωτοδικείο Ιωαννίνων.
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Κατασκευή Χριστουγεννιάτικων στολιδιών και δώρων

Πρόσκληση
Με στόχο την  ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών  μας αλλά και ως μια ευκαιρία  οι μαθητές της σχολικής μας κοινότητας να γνωριστούνε καλύτερα, σας καλούμε το Σάββατο 19/11/2011 και ώρα 10:30 στο σχολείο μας για να κατασκευάσουμε Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Πάρτε λοιπόν τα παιδιά σας, ψαλίδια, κόλλα, μαρκαδόρους και ελάτε στην μεγάλη παρέα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρμάρων. Οι κατασκευές που θα φτιάξουν τα παιδιά μας, θα διατεθούν προς πώληση σε Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που θα διοργανωθεί το Δεκέμβριο σε χώρο που θα σας ανακοινώσουμε.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 17:30 στο χώρο του σχολείου με θέμα: «Αλλαγή καταστατικού συλλόγου». Για την απόφαση αλλαγής του καταστατικού σύμφωνα με το υπάρχων καταστατικό πρέπει να είναι υπάρχει απαρτία επομένως κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η συμμετοχή σας στην συνέλευση.