Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Κλειστά τα Σχολεία 29/2/2012

Μετά την ενημέρωση από το Διευθυντή του σχολείου κλειστό θα είναι το σχολείο μας σήμερα 29/2/2012 λόγο των καιρικών συνθηκών, όπως και όλα τα σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Αποκριάτικη Γιορτή στο Σχολείο μας


Γεμάτο χαρά, τραγούδια, χορό και διασκέδαση ήταν το πρωϊνό της Παρασκευής 24/2/2012 στο σχολείο μας. 
Δάσκαλοι, μαθητές και γονείς, γιορτάσαμε τις απόκριες, με τους παραδοσιακούς αποκριάτικους χορούς και το γαϊτανάκι μας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων ευχαριστεί όλους εσάς, δασκάλους και γονείς που συμβάλλατε με το δικό σας τρόπο στην γιορτή μας. 
Επίσης ευχαριστούμε, τον φούρνο της γειτονιά μας "Κωτσίνα", καθώς και τον παιδότοπο "Ονειρόπολις"  που με τα εδέσματά τους συνέφεραν στον πλούσιο μπουφέ και τέλος την εταιρεία "ΒΙΚΟΣ" για την προσφορά των νερών.

Ευχόμαστε σε όλους χαρούμενες απόκριες και καλή σαρακοστή.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ενημέρωση σχετικά με την ιστοσελίδα του Συνηγόρου του Παιδιού

Ο Συνήγορος του Πολίτη στο πλαίσιο της αποστολής του ως Συνήγορος του Παιδιού, κατόπιν επανειλημμένων επαφών με παιδιά, κυρίως με εφήβους, έχει διαπιστώσει ότι πολλά εξ αυτών γίνονται θύματα σοβαρών παραβιάσεων δικαιωμάτων τους στην οικογένεια, στο σχολείο, στο κοινωνικό τους περιβάλλον ή στο διαδίκτυο, ιδίως σχετικά με την εκδήλωση διαφόρων μορφών βίας, παραμέλησης ή κακομεταχείρισης, μη γνωρίζοντας πώς να αντιδράσουν. 
Για το λόγο αυτό, δημιουργήθηκε η νέα ιστοσελίδα www.0-18.gr/rotao στο ιστοχώρο του Συνηγόρου του Πολίτη, η οποία πρόκειται να λειτουργήσει πιλοτικά κατά το τρέχον σχολικό έτος. Μέσω αυτής, οι ανήλικοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέτουν ερωτήματα και να λαμβάνουν απαντήσεις για τον προτεινόμενο τρόπο χειρισμού τους, σύμφωνα με τις αρχές που διέπουν τη Διεθνή Σύμβαση του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Παιδιού, τις προβλέψεις της λοιπής νομοθεσίας, αλλά και τις υπάρχουσες δομές, υπηρεσίες και πρακτικές. 
Τις απαντήσεις θα δίνουν επιστήμονες του Συνηγόρου του Πολίτη ειδικευμένοι σε θέματα προάσπισης Δικαιωμάτων του Παιδιού. Επιλεγμένες ερωτήσεις και απαντήσεις, χωρίς παράθεση στοιχείων των προσώπων που απευθύνθηκαν στον Συνήγορο, θα παρουσιάζονται σε θεματικές ενότητες, για να διευκολύνουν τους ανηλίκους στην κατανόηση των δικαιωμάτων και των τρόπων προάσπισής τους. Όταν είναι αναγκαίο να παρέμβει ο Συνήγορος για να προστατευθούν τα δικαιώματα των ανηλίκων, θα τους ενημερώνει σχετικά με τη δυνατότητα υποβολής έγγραφης αναφοράς, προκειμένου να ακολουθήσουν οι απαραίτητες ενέργειες διαμεσολάβησης

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ενέργειες για το πρόβλημα υποδοχής παιδιών για την νέα σχολική χρονιά.

Για να ενημερωθείτε για τις ενέργειες που γίνονται από τον σύλλογο ως συνέχεια ενεργειών που είχαν κάνει τόσο  τα προηγούμενα Δ.Σ,  αλλά και οι διευθυντές των σχολείων, σας κοινοποιούμε την παρακάτω αλληλογραφία που έχει γίνει μέχρι στιγμής:

Η δική μας επιστολή:
 Η απάντηση από την Αθμια:

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Αποτελέσματα εκλογών για την Ένωση Γονέων

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από τις εκλογές που έγιναν για τους εκπροσώπους στην ένωση γονέων του νομού Ιωαννίνων, εκλέχθηκαν και οι 5 υποψήφιοι αφού το ο αριθμός των γονέων που συμμετείχαν έδωσαν την αντιπροσώπευση και των 5 στην ένωση.
Επομένως το σχολείο μας αντιπροσωπεύεται πλέον στην ένωση με τους:
Δούπη Ανθή
Ηλία Δήμητρα
Κωλλέτη Μαρίνα
Σκούρτη Δημήτριο
Τόκη Μαριάννα

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Εκλογές για εκπροσώπους στην Ένωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς,
Αποφασίστηκε η διεξαγωγή εκλογών για εκπροσώπους στην Ένωση Γονέων Ιωαννίνων η οποία θα γίνει την Τετάρτη από 13:30 έως 16:00 στο σχολείο μας.
Μέχρι την Τρίτη και ώρα 10:00 πμ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλ 6946334831. 

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Το Δ.Σ καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση τα μέλη του, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00 στο χώρο του σχολείου με θέμα "Εκλογές για την Ένωση Γονέων Ιωαννίνων"¨.
Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι να συμπληρώσουν την αίτηση υποψηφιότητας και να την δώσουν στην γενική συνέλευση ή σε κάποιο μέλος του Δ.Σ.

Ευελπιστούμε στην μαζική προσέλευση για την επίτευξη της απαρτίας και την ολοκλήρωση της διαδικασίας χωρίς επαναλήψεις.

Για το Δ.Σ.