Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ενημέρωση γονέων

Σύμφωνα με την πρόσκληση του Δ/ντη του σχολείου μας, σας υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα στις 17:30 θα γίνει η ενημέρωση των γονέων από τους Δασκάλους των τάξεων. 

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Τακτική Γενική Συνέλευση


Πρόσκληση Γενικής Τακτικής Συνέλευσης
Σας παρακαλούμε πολύ να παρευρεθείτε στην γενική τακτική συνέλευση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας  την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 17:30 στο σχολείο μας.
Θέματα που θα συζητηθούν:
  • Ανασκόπηση προηγούμενης σχολικής χρονιάς
  •  Οικονομικός απολογισμός
  • Προγραμματισμός ημερίδων και εκδηλώσεων για την φετινή σχολική χρονιά
  •  Προβληματισμοί  - Τοποθετήσεις
  • Συμμετοχή του σχολείο μας στις Παρελάσεις της φετινής σχολικής χρονιάς

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Το δεύτερο βήμα για την αξιοποίηση του παράπλευρου οικοπέδου έγινε

Μετά από τις ενέργειες μας ως συμβούλιο σχολικής κοινότητας με το έγγραφό μας:
και με την υποστήριξη όλων των φορέων (πολιτιστικού συλλόγου Καρδαμιτσίων, συλλόγου γονέων 3ου Δ.Σ. Μαρμάρων, τοπικού συμβουλίου Μαρμάρων), την υποστήριξη της κα Αντιδημάρχου κα Τσίλης καθώς και του δημοτικού συμβουλίου, επιτύχαμε το δεύτερο σημαντικό βήμα που είναι η προσωρινή παραχώρηση του οικοπέδου προς χρήση από στην Σχολική Κοινότητα του 3ου Δ.Σ.Μαρμάρων (δείτε την απόφαση) 

Αφού ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην θετική εξέλιξη τους αιτήματός μας, θέλουμε να ζητήσουμε από όλους την ουσιαστική ανταπόκριση οποιουδήποτε καλέσματος  για βοήθεια στην τελική διαμόρφωση του χώρου αυτού.

(Για όσους δεν έχουν καταλάβει για ποιο οικόπεδο αναφερόμαστε μπορούν το δούνε πατώντας εδώ)

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Καλή σχολική χρονιά.....

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς,

Με το σημερινό πρώτο κουδούνι που σήμανε την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς θέλουμε ως Διοικητικό Συμβούλιο του 3ου Δ.Σ. Μαρμάρων να ευχηθούμε η νέα αυτή χρονιά να είναι δημιουργική και εποικοδομητική για όλους μας και ιδίως για τα παιδιά μας. 

Παρόλο που ως κοινωνία βιώνουμε δυσκολίες σε πολλούς τομείς, μεταξύ των οποίων είναι και η δημόσια εκπαίδευση, σας διαβεβαιώνουμε πως στο βαθμό που μας αναλογεί, θα είμαστε συνεπείς στην επίτευξη των στόχων που θα θέσουμε όλοι μαζί. Θα βρισκόμαστε παρόντες σε οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί στο σχολείο μας και θα συνδράμομε σε συνεργασία με το σχολικό συμβούλιο   για την αντιμετώπισή του. 

Είμαστε πεπεισμένοι ότι με τον καινούργιο Διευθυντή μας τον κ. Δημήτριο Τζαχρήστα, θα συνεργαστούμε άριστα και θα αντιμετωπίσουμε από κοινού τα προβλήματα τις σχολικής μας μονάδας και του ευχόμαστε καλή θητεία στο σχολείο μας. 

Στα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς, ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά, υγεία, χαρά και υγιή   συνεργασία για την επίτευξη των μορφωτικών  στόχων.

Στους γονείς ευχόμαστε οι μεγάλες θυσίες τους σε κόπο και σε χρόνο να ευοδώσουν, επιτυγχάνοντας τα αποτελέσματα που προσδοκούν. Ευελπιστούμε και ευχόμαστε και αυτή τη σχολική χρονιά ως ζωντανά κύτταρα του μορίου που λέγετε σχολική μονάδα, να σας είστε δίπλα μας και να ανταποκρίνεστε στις προσκλήσεις μας σε οποιαδήποτε ενέργεια αφορά το σχολείο μας.

Σε ό,τι μας αφορά θέλουμε να γνωρίζετε ότι θα ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε κάλεσμα σας για βοήθεια ή συνεισφορά στα προβλήματα που αφορούν τη σχολική μας μονάδα.

Καλή σχολική χρονιά!!!!
Το Δ.Σ. γονέων του 3ου Δ.Σ. Μαρμάρων


Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Αγιασμός - Ενημέρωση

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη και ώρα 8:45 περίπου θα γίνει ο Αγιασμός στο σχολείο μας και θα μοιραστούν και τα βιβλία.
Από την σελίδα της Α/θμιας Ιωαννίνων, πληροφορηθήκαμε τις νέες τοποθετήσεις των Δασκάλων και μερικών ειδικοτήτων και περιμένουμε τις τελικές τοποθετήσεις για να γίνει η οριστική κατανομή δασκάλων και ειδικοτήτων στα τμήματα του σχολείου μας. 

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά στα παιδιά και καλή δύναμη στους γονείς και κηδεμόνες.