Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Συγχαρητήριο Μήνυμα από την Αντιδήμαρχο κα. Τσίλη


Το παρακάτω έγγραφο ήρθε στον Σύλλογό μας από την κα Τσίλη Αντιδήμαρχο και υπεύθυνη Παιδείας. 

Αγαπητοί γονείς,
           Είναι πολύ σημαντικό, ειδικότερα σήμερα από ποτέ άλλοτε,  κοινωνικοί φορείς και κυρίως Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων να δραστηριοποιούνται συλλογικά και με πράξεις και ενέργειες βαθιά πολιτικές να δίνουν νόημα στην αλληλεγγύη και να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων, όπως αυτό της αιμοδοσίας, και μάλιστα για κοινωνικές ομάδες συνανθρώπων μας που έχουν πραγματικές ανάγκες.
         Από πλευράς μου είναι πολύ λίγο να εκφράσω την ανάγκη μου να σας συγχαρώ και να σας ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις προσπάθειές σας και να είστε βέβαιοι ότι είμαι δίπλα σας, σε ό,τι δύναμαι να συμβάλλω, σ΄αυτές τις δύσκολες συνθήκες.


                                                                                       Σας ευχαριστώ
                                                                                      Η Αντιδήμαρχος


                                                                                        ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΣΙΛΗ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Εν κατακλείδι....


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κοινή δράση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων 3ου Δ.Σ. Μαρμάρων, 10ο Δ.Σ. Ιωαννίνων και Δ.Σ. Σταυρακίου με τίτλο Ημέρα Αιμοδοσίας, Αλληλεγγύης, Αδελφοποίησης. 

Χαρήκαμε που είδαμε γονείς να δίνουν αίμα παρουσία των παιδιών τους, μεταφέροντας τις αξίες τις αλληλεγγύης και της προσφοράς έμπρακτα στα παιδιά τους. Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς τους γονείς και είμαστε ευτυχείς που προσφέραμε το αίμα που συλλέχθηκε στη "Φλόγα" ενδυναμώνοντας τον σοβαρό και ιερό αγώνα τους. 

Πρέπει να αναφέρουμε ότι η συνεργασία με τους άλλους δύο συλλόγους γονέων του 10ου Δ.Σ. Ιωαννίνων και του Δ.Σ. Σταυρακίου ήταν εξαιρετική εδραιώνοντας έτσι την Αδελφοποίηση μεταξύ μας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε, την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γ.Ν Χατζηκώστα για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ιδίως τους χορηγούς επικοινωνίας μας), που αναμετέδωσαν την δράση μας αυτή και την κα Ευανθία Καρρά από την ¨Φλόγα" που ήταν παρόν και ενημέρωνε τους γονείς για την δράση του συλλόγου "Φλόγα" μεταλαμπαδεύοντας έτσι το κουράγιο και την δύναμη των γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια και σε εμάς τους υπόλοιπους γονείς.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Αποκριάτικη γιορτή του Σχολείου μας



Με μεγάλη όρεξη οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, προσέφεραν μια πολύ όμορφη γιορτή στα παιδιά μας.
Τα παραδοσιακά παιχνίδια των αποκριών που παρουσίασαν τα παιδιά, το γαϊτανάκι και ο χορός είναι λίγα από αυτά που είχαν ετοιμάσει οι εκπαιδευτικοί σε συνεργασία με τα παιδιά.
Η επικουρική μας βοήθεια ως Σύλλογος γονέων πρόσθεσε ένα μικρό λιθαράκι στην αποκριάτικη αυτή διασκέδαση.


Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλλαν για την ετοιμασία αυτής της γιορτής που για μια ακόμα φορά έκανε τα παιδιά μας ευτυχισμένα και χαρούμενα.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ημέρα Αιμοδοσίας, Αλληλεγγύης και Αδελφοποίησης

Θεωρούμε ότι η δράση μας ως Σύλλογος Γονέων πρέπει να είναι συνεχής και να στοχεύει κάθε φορά σε ένα διαφορετικό πεδίο δράσης. 
Αφού, λοιπόν, ξεφαντώσουμε την Κυριακή της μεγάλης αποκριάς στην "Τζαμάλα" που διοργανώνει με κόπο και μεράκι ο πολιτιστικός σύλλογος Καρδαμιτσίων, δρώμενο το οποίο υποστηρίζουμε σθεναρά ως Σύλλογος Γονέων, περνάμε σε μια άλλη δραστηριότητα.
Δημιουργούμε και καθιερώνουμε την ημέρα Αιμοδοσίας, Αλληλεγγύης και Αδελφοποίησης με δύο ακόμα Συλλόγους Γονέων που βρίσκονται σε διπλανές συνοικίες μας. Προσφέρουμε το αίμα μας στο σύλλογο Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "Φλόγα", μεταδίδοντας έτσι μηνύματα και αξίες όπως, προσφορά στον συνάνθρωπο και συνεργασία και αλληλεγγύη με τοπικούς συλλόγους και φορείς για εκπλήρωση κοινών σκοπών και στόχων.
Σημείωση:
Η αιμοληψία πρέπει να απέχει τουλάχιστον 2 ώρες από το κύριο γεύμα και οπωσδήποτε να μην έχει προηγηθεί κατανάλωση αλκοόλ ή αλλων επικίνδυνων ουσιών το προηγούμενο 24ωρο

Σας θέλουμε όλους δίπλα μας.


Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ευχαριστίες για την αποκριάτικη γιορτή μας

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς και μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρμάρων για την συμμετοχή τους στην αποκριάτικη γιορτή της 10ης Μαρτίου 2013. Κατά κοινή ομολογία, οι μαθητές έφυγαν από τη γιορτή χαρούμενοι, καθώς έπαιξαν, γέλασαν, χόρεψαν και απόλαυσαν το ψυχαγωγικό πρόγραμμα που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας. 
Η ψυχαγωγική ομάδα της Χαράς Σκαρλάτου  "παιδικά πάρτι Ιωαννίνων" άφησε μικρούς και μεγάλους έκπληκτους με το γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμά της. 
Ειδικότερα ευχαριστούμε την Εταιρεία Βίκος Ζαγοροχώρια που ως χορηγός μας προσέφερε τα εμφιαλωμένα νερά της.


Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παρακάτω εκπροσώπους εμπορικών καταστημάτων της πόλης μας οι οποίοι δώρισαν εμπορεύματα και υπηρεσίες για την λαχειοφόρο αγορά της γιορτής μας:

Βιβλιοπωλείο ΓΡΑΜΜΗ

Βιβλιοπωλείο ΔΩΔΩΝΗ

FAMOUS

SPORT ZONE

ΧΟΛΕΒΑ

MANDARINO

TRES JOLI

SAM 0 -13

GRANT BOY MIGROBE

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

CHRISEL

NO JEWERLY

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΔΡΙΚΟΥ

ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ

Φούρνος ΚΩΤΣΙΝΑ

MOTIVO ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ

CHRISEL

ΑΓΡΟΚΗΠΟΣ

Ψηλικά - Γιώργος Παππάς

Χριστίνα Παππά

Κατάστημα one Χατζηθεοφάνους 

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ



Τέλος ευχαριστούμε όλους τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και δημιουργήθηκε με την δική τους συμβολή, ένας ιδιαίτερα πλούσιος μπουφές με ποικιλία εδεσμάτων.