Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014



ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΚΙΟΥ

Σε συνέχεια των κοινών δράσεων οι αδελφοποιημένοι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σταυρακίου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρμάρων (Καρδαμίτσια) και με την αρωγή των καθηγητών του Σκακιστικού Ομίλου Ιωαννίνων που διδάσκουν τα μαθήματα σκακιού στα παιδιά των σχολείων μας, συνδιοργανώνουμε διαγωνισμό σκακιού για τα παιδιά που παρακολουθούν τα μαθήματα στα πλαίσια του προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης, που διοργανώνει τόσο ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρμάρων (Καρδαμίτσια) όσο και ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Σταυρακίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σταυρακίου.
Προσκαλούμε λοιπόν, όσα παιδιά παρακολουθούν τα μαθήματα των δύο συλλόγων, να παραστούν στον διαγωνισμό κάνοντας πράξη την αδελφοποίηση και μεταξύ γονέων και παιδιών των δύο αυτών σχολείων.

Σας περιμένουμε την ΚΥΡΙΑΚΗ  30-3-2014 στις 11:30 στο Πνευματικό Κέντρο Σταυρακίου.


Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση για την εισαγωγή μαθητών στα Πρότυπα Γ/σια

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή των παιδιών τους στη δοκιμασία (τεστ) δεξιοτήτων για την εισαγωγή στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Δ.Ε.Π.Π.Σ (http://apps.athena.net.gr/pps/aitisi) από 1 έως 31 Μαρτίου 2014. Οι καταστάσεις των υποψηφίων μαθητών/τριών θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο και στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.



Διαβάστε τη σχετική Ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Πρότυπου Πειραματικού Γ/σιου Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων (http://gym-zosim.ioa.sch.gr/)