Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015





Ανακοίνωση – ενημέρωση για διάφορα θέματα ασφάλειας

Σας ενημερώνουμε ότι το στέγαστρο στην είσοδο του σχολείου (γείσο) αποκαταστάθηκε μερικώς ώστε να είναι απολύτως ασφαλές για όλους και  ότι έχει ήδη προγραμματιστεί η πλήρης αποκατάστασή του με την αλλαγή της σκεπής εισόδου. 

Συμπληρωματικά σας ενημερώνουμε ότι το κάγκελο της περίφραξης που έλειπε προστέθηκε και το προστατευτικό τοίχου που ήταν απαραίτητο στο γυμναστήριο για την αποφυγή ατυχημάτων έχει χορηγηθεί στο σχολείο από το Σύλλογό μας. Σύμφωνα με τηλεφωνική ενημέρωση που είχε ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου, θα γίνουν και παρεμβάσεις στο δρόμο που είναι πάνω από το σχολείο ώστε να μην τρέχουν τα νερά στην είσοδο και παγώνουν, κατά τους χειμερινούς μήνες.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας και ευελπιστούμε στη συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου για την αποτελεσματικότερη καταγραφή και αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν στη λειτουργία του σχολείου μας, σε συνεργασία πάντα με τους δασκάλους και τη Διεύθυνση του Σχολείου, καθώς οι στόχοι όλων μας είναι κοινοί.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας (http://syllogos3marmaron.blogspot.gr/), θα βρίσκετε ανακοινώσεις και πληροφορίες που αφορούν όλους μας ως μέλη του Συλλόγου και στην ενότητα «Ενημερωτικό υλικό» θα βρείτε το καταστατικό του Συλλόγου μας.