Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Εκδρομή Συλλόγου

Σας προσκαλούμε στην εκδρομή που διοργανώνουμε στην Θεσσαλονίκη 9 και 10 Ιουνίου. Αν και οι μέρες που περνάμε είναι δύσκολες και τα οικονομικά μας όλο και περισσότερο δυσκολεύουν, τολμάμε να διοργανώσουμε την εκδρομή γιατί θέλουμε να γνωριστούμε καλύτερα, να βρούμε τρόπους δημιουργικής διασκέδασης και με την ευγενική προσφορά του Ιδιοκτήτη του Pamvotis Travel κ. Σταύρου Μανώλη κατοίκου Καρδαμιτσίων θεωρούμε ότι είναι οικονομικά προσιτή εκδρομή.  Απαραίτητη είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντός σας, για να γνωρίζουμε τον αριθμό των ατόμων στο τηλέφωνο 6986149915 (κα Κωλέττη Μαρίνα) μέχρι την Κυριακή 20/5/2012

 Το πρόγραμμα της Εκδρομής είναι: 

PAMVOTIS  TRAVEL

                             Ν. ΖΕΡΒΑ 11 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ    ΤΗΛ.: (26510) 34774  &  FAX: 37779
   
2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


1η ΜΕΡΑ , ΣΑΒΒΑΤΟ, 09/06/12, ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
     Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί  στο σχολείο, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη, μέσω Εγνατίας Οδού.  Πρώτη μας στάση στη Βεργίνα, όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο και θα παραμείνουμε για καφέ. Στη συνέχεια, αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. Εκεί  θα κάνουμε στάση στο εμπορικό κέντρο ΄΄Cosmos΄΄ και θα παραμείνουμε για φαγητό  και προαιρετική βόλτα στο Λούνα Πάρκ. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.


2η ΜΕΡΑ , ΚΥΡΙΑΚΗ, 10/06/12, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ.
      Πρωινό και αναχώρηση για το ΄΄Noesis΄΄, ακολουθεί παρακολούθηση προβολής στο Πλανητάριο και επίσκεψη στο μουσείο τεχνολογίας. Στη συνέχεια, βόλτα στη Θεσσαλονίκη για επίσκεψη  αρχικά στον πολιούχο της πόλης Άγιο Δημήτριο, στο Λευκό Πύργο, τη Ροτόντα, κ.α. Ακολουθεί φαγητό στο κέντρο της πόλης με ελεύθερη επιλογή και στη συνέχεια, με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο, φτάνουμε στην πόλη μας, γεμάτοι εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.


ΤΕΛΟΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου