Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Καλή σχολική χρονιά.....

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς,

Με το σημερινό πρώτο κουδούνι που σήμανε την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς θέλουμε ως Διοικητικό Συμβούλιο του 3ου Δ.Σ. Μαρμάρων να ευχηθούμε η νέα αυτή χρονιά να είναι δημιουργική και εποικοδομητική για όλους μας και ιδίως για τα παιδιά μας. 

Παρόλο που ως κοινωνία βιώνουμε δυσκολίες σε πολλούς τομείς, μεταξύ των οποίων είναι και η δημόσια εκπαίδευση, σας διαβεβαιώνουμε πως στο βαθμό που μας αναλογεί, θα είμαστε συνεπείς στην επίτευξη των στόχων που θα θέσουμε όλοι μαζί. Θα βρισκόμαστε παρόντες σε οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί στο σχολείο μας και θα συνδράμομε σε συνεργασία με το σχολικό συμβούλιο   για την αντιμετώπισή του. 

Είμαστε πεπεισμένοι ότι με τον καινούργιο Διευθυντή μας τον κ. Δημήτριο Τζαχρήστα, θα συνεργαστούμε άριστα και θα αντιμετωπίσουμε από κοινού τα προβλήματα τις σχολικής μας μονάδας και του ευχόμαστε καλή θητεία στο σχολείο μας. 

Στα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς, ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά, υγεία, χαρά και υγιή   συνεργασία για την επίτευξη των μορφωτικών  στόχων.

Στους γονείς ευχόμαστε οι μεγάλες θυσίες τους σε κόπο και σε χρόνο να ευοδώσουν, επιτυγχάνοντας τα αποτελέσματα που προσδοκούν. Ευελπιστούμε και ευχόμαστε και αυτή τη σχολική χρονιά ως ζωντανά κύτταρα του μορίου που λέγετε σχολική μονάδα, να σας είστε δίπλα μας και να ανταποκρίνεστε στις προσκλήσεις μας σε οποιαδήποτε ενέργεια αφορά το σχολείο μας.

Σε ό,τι μας αφορά θέλουμε να γνωρίζετε ότι θα ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε κάλεσμα σας για βοήθεια ή συνεισφορά στα προβλήματα που αφορούν τη σχολική μας μονάδα.

Καλή σχολική χρονιά!!!!
Το Δ.Σ. γονέων του 3ου Δ.Σ. Μαρμάρων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου