Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Εν κατακλείδι....


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κοινή δράση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων 3ου Δ.Σ. Μαρμάρων, 10ο Δ.Σ. Ιωαννίνων και Δ.Σ. Σταυρακίου με τίτλο Ημέρα Αιμοδοσίας, Αλληλεγγύης, Αδελφοποίησης. 

Χαρήκαμε που είδαμε γονείς να δίνουν αίμα παρουσία των παιδιών τους, μεταφέροντας τις αξίες τις αλληλεγγύης και της προσφοράς έμπρακτα στα παιδιά τους. Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς τους γονείς και είμαστε ευτυχείς που προσφέραμε το αίμα που συλλέχθηκε στη "Φλόγα" ενδυναμώνοντας τον σοβαρό και ιερό αγώνα τους. 

Πρέπει να αναφέρουμε ότι η συνεργασία με τους άλλους δύο συλλόγους γονέων του 10ου Δ.Σ. Ιωαννίνων και του Δ.Σ. Σταυρακίου ήταν εξαιρετική εδραιώνοντας έτσι την Αδελφοποίηση μεταξύ μας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε, την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γ.Ν Χατζηκώστα για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ιδίως τους χορηγούς επικοινωνίας μας), που αναμετέδωσαν την δράση μας αυτή και την κα Ευανθία Καρρά από την ¨Φλόγα" που ήταν παρόν και ενημέρωνε τους γονείς για την δράση του συλλόγου "Φλόγα" μεταλαμπαδεύοντας έτσι το κουράγιο και την δύναμη των γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια και σε εμάς τους υπόλοιπους γονείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου