Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ενημέρωση - Ανακοίνωση

Ενημέρωση 1η:
 
Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενη ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο έχει γίνει σε σώμα και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του στα παρακάτω τηλέφωνα:


Πρόεδρος:           Σκούρτης Δημήτριος                 τηλ:  6946334831

Αντιπρόεδρος:     Κωλλέτη Μαρίνα                      τηλ.: 6986149915

Γραμματέας:       Αναστασίου Αναστασία             τηλ.: 6936567198

Ταμίας:                Πάσχου Έφη                              τηλ: 6948830775

Μέλος:                Μεντή Ανθή                              τηλ: 6944520890


Τα μέλη του Δ.Σ. είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε θέμα άπτεται των αρμοδιοτήτων του.



Ενημέρωση 2η:

Το διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάζει ανοιχτά και μπορεί να συμμετέχει κάθε ενδιαφερόμενος  κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα στις 16:00 στο χώρο του σχολείου. Η συμμετοχή και οι προτάσεις όλων σας θα βοηθήσουν στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων.



Ανακοίνωση

Σας ανακοινώνουμε ότι η ετήσια συνδρομή για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ ανά οικογένεια και θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 7/10 έως και την Παρασκευή 11/10 και από ώρα 13:15 έως και 14:15 στη είσοδο του σχολείου. (θα βρίσκεται εκεί μέλος του συλλόγου). Επίσης για τους γονείς που θα παραλαμβάνουν τα παιδιά του από το ολοήμερο θα βρίσκεται τις ίδιες ημέρες η κα Κωλλέτη Μαρίνα κατά το πέρας λειτουργίας του ολοήμερου για να μπορείτε να δώσετε την συνδρομή σας.

Αναγνωρίζουμε ότι ζούμε σε μια εποχή με ιδιαίτερες οικονομικές δυσκολίες, αλλά όπως έχετε παρακολουθήσει και από τις δράσεις μας, καθώς και από τον οικονομικό απολογισμό μας, ο μοναδικός πόρος για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στις δράσεις μας για τα παιδιά, είναι η συνδρομή των μελών μας.
Θεωρώντας λοιπόν ότι θα μας εμπιστευτείτε για μια ακόμα φορά για την σωστή και ορθολογική χρήση των χρημάτων που για μερικούς θα αποτελούν στέρημα, αναμένουμε την συμμετοχή όλων σας στην συνδρομή αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου