Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

1. Ενημερώνουμε τα μέλη του συλλόγου μας ότι η πρόταση γονέων για επίσκεψη των παιδιών του σχολείου μας στον «Μύλο των Ξωτικών» (Χριστουγεννιάτικο χωριό) στα Τρίκαλα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Έπειτα από αναζήτηση στο διαδίκτυο και επικοινωνία που είχαμε με τον φορέα ενημερωθήκαμε ότι δεν  υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία επίσκεψης. Αποφασίσαμε λοιπόν όπως κάθε χρόνο να διοργανώσουμε στο χώρο του σχολείου μας Χριστουγεννιάτικα δρώμενα στις 15 Δεκεμβρίου 2013.(το πρόγραμμα και η ώρα θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες).

2.     Σας καλούμε στην έκτακτη Συνέλευση του συλλόγου μας την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 για να συζητήσουμε τις ιδέες και τις προτάσεις σας  για την προετοιμασία των χριστουγεννιάτικων δρώμενων που θα πραγματοποιήσουμε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο σχολείο μας. Η συμμετοχή σας και οι ιδέες σας θα βοηθήσουν στην καλύτερη οργάνωση της δραστηριότητας που σκοπό έχει πάντα την συμμετοχή και την δημιουργική ενασχόληση των παιδιών μας.

3.     Σας ενημερώνουμε ότι το προγραμματισμένο Δ.Σ. του Συλλόγου μας για την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013 αναβάλλεται λόγω της συνέλευσης του Πολιτιστικού Συλλόγου των Καρδαμιτσίων την ίδια ώρα με και συμμετοχής μας σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου