Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ανακοινώσεις



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1

Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστούμε τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου για την ανταπόκρισή τους για την ετήσια συνδρομή για το σύλλογό μας. Ενημερώμουνε τους γονείς ότι όποιος δεν πρόλαβε και επιθυμεί να πληρώσει την συνδρομή του μπορεί να απευθύνεται στην ταμία του συλλόγου κα Έφη Πάσχου, η οποία βρίσκεται καθημερινά στο χώρο του σχολείου ή στον Διευθυντή του σχολείου μας δίνοντας φάκελο με το όνομα του παιδιού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2

Ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας στα πλαίσια του κοινωνικού του ρόλου, αλλά και της προσπάθειας που καταβάλλει ώστε να προσφέρει στα παιδιά υγιείς μορφές ψυχαγωγίας, προγραμματίζει για τη σχολική χρονιά 2013-2014 την οργάνωση προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης για όλα τα παιδιά του σχολείου. Αυτές είναι :
ΣΚΑΚΙ και ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ για τα παιδιά και
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ
Τα μαθήματα θα γίνονται στο χώρο του σχολείου τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου.
Η λειτουργία των τμημάτων θα οριστικοποιηθεί ανάλογα με την προσέλευση των ενδιαφερομένων.
Υπεύθυνοι οργάνωσης είναι τα μέλη του Δ.Σ. τα οποία παραβρίσκονται στο σχολείο κατά την διάρκεια των δρατηριοτήτων.  Να επισημάνουμε ότι η παρουσία των γονέων των παιδιών που θα συμμετέχουν στις δραστηριότητες είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και  μπορούν να συμμετέχουν σε παράλληλη δραστηριότητα με διάφορες θεματικές.
Για την πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων ορίζεται έκτακτη συνδρομή των μελών - γονέων, των οποίων τα παιδιά συμμετέχουν σ’ αυτές.
Η συνδρομή είναι 15 ευρώ για όλο το χρονικό διάστημα.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι το Σάββατο 9/11/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3

Ανακοινώνεται ότι ξεκινά η ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ. Η δράση μας αυτή γίνεται σε  συνεργσία με τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων (ΣΣΝ). Πρώτη συνάντηση ορίζεται η Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 18:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 4

Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ για τη φετινή χρονιά αποφάσισε την συνεργασία του με την ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων με σκοπό την προβολή αλλά και ενίσχυση της δράσης και του έργου που επιτελεί. Στο πλαίσιο τη συνεργασίας προγραμματίζεται ημερίδα (το θέμα θα σας ανακοινωθεί σε επόμενο χρόνο) και κατασκευή ημερολογίου για άθε μαθητή του σχολείου μας από τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.
Γνωρίζουμε όλοι ότι οι εποχές είναι δύσκολες. Στα πλαίσια της κοινωνικής μας δράσης θεωρούμε ότι ένα μικρό βοήθημα από το υστέρημα του καθενός μας θα δώσει χαρά στους συνανθρώπους μας αλλά και εμείς και τα παιδιά μας θα συμβάλουμε στο σημαντικό έργο που επιτελεί η ΕΛΕΠΑΠ.
Για το λόγο αυτό θα υπάρχει «κουτί προσφοράς» στο χώρα του σχολείου μας. Ελάχιστο ποσό ορίζονται τα 2 ευρώ. Το «κουτί προσφοράς» θα ανοίξει παρουσία εκπροσώπου της ΕΛΕΠΕΠ και των μελών του ΔΣ.  και όλα τα έσοδα θα δωθούν για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου